Din taktiske specialist virksomhed

Tactical Solutions blev oprindeligt stiftet i 2017 med fokus på efteruddannelse af professionelle frontmedarbejdere herunder rådgivning indenfor konflikthåndtering, kommunikation og relaterede arbejdsområder.

Sideløbende med dette er der faktisk siden 2013 blevet drevet en kommerciel webshop under navnet HeroGear, som siden blev til TacOut i  2016.

Oprindeligt var en ligelige fordeling imellem Tactical & Outdoors deraf navnet TacOut.

Webshoppen TacOut har i dag en stærk profil indenfor det taktiske segment, og er en del af Tactical Solutions virke i forhold til kommercielt salg til private. Tactical Solutions har til huse på den Københavnske Vestegn i Glostrup, hvor vi har eget showroom, kontor og mødelokale, hvor vi driver og udvikler virksomheden.

Vi har siden 2019 udviklet vores kapacitet på området "kropsbårne" kameraer altså bodycams. Vi har  i den forbindelse opnået forhandler aftale med førende brands herunder Hollandske Zepcam, som markedsføres på www.bodycams.dk som er en dedikeret hjemmeside om bodycam teknologi. 


Vi er altid transparente i forhold til vore kunder, hvilket i praksis betyder, at vi har en “no-bullshit” tilgang når vi skal anbefale eller sammensætte udstyr, uddannelse eller uniformering. Qua vores egen baggrund i den spidse ende ved “vi en masse, om en masse”. Vi allierer os med specialister på de områder, hvor det er nødvendigt og påkrævet, da vi ved at dårlig rådgivning kan have konsekvenser!

Hos TacOut (Tactical Solutions) bliver du altid mødt af en specialist når du har brug for kvalificeret rådgivning og vejledning i forhold til både uniformsløsninger og taktisk udstyr og teknologi. Uanset om du er privat person eller repræsentant fra en større virksomhed eller offentlig myndighed, så kan du regne med, at TacOut altid vil gør sit ypperste for at imødekomme dig og din organisations behov for professionel rådgivning og sparring.

TacOut forhandler en række taktiske brands og produkter herunder det amerikanske 5.11 Tactical, OLIGHT, QuiqLight, WileyX, Tasmanian Tiger og en række mindre brands som det danske Tardigrade Tactical og amerikanske High Threat Innovations (TraumaPAK),

TacOut hjælper virksomheder, organisationer og institutioner med at udvælge, teste og implementere uniformsløsninger samt afdække behov for andet taktisk udstyr, som spænder fra breaching værktøj til bodycams.

Uanset din virksomheds størrelse, så er vi sikre på at vi kan hjælpe.