Din taktiske specialist virksomhed

Tactical Solutions blev oprindeligt stiftet i 2017 af Ali Hayat med fokus på efteruddannelse af professionelle frontmedarbejdere.

Sideløbende med dette er der siden 2013 drevet en kommerciel webshop under navnet HeroGear sammen med Rasmus. HeroGear blev til TacOut i 2016, og Rasmus trådte ud af TacOut i 2019.

Webshoppen TacOut har i dag en stærk profil indenfor det taktiske segment, og er en del af Tactical Solutions virke i forhold til kommercielt salg til private. Tactical Solutions har til huse på den Københavnske Vestegn i Glostrup med eget showroom, kontor og mødelokale.

TacOut har siden 2019 udviklet kapacitet, know-how og ressourcer på området "kropsbårne" kameraer altså bodycams. Der er i den forbindelse opnået forhandler aftale med førende brands herunder Hollandske Eagle Eye Networks samt Hytera Europe, som markedsføres på www.bodycams.dk som er en dedikeret hjemmeside om bodycam teknologi. 


Jeg er altid transparent i forhold til mine kunder, hvilket i praksis betyder, at jeg har en “no-bullshit” tilgang når der skal anbefales eller sammensættes udstyr, uddannelse eller uniformering. Qua min egen baggrund i den spidse ende ved “jeg en masse, om en masse”. Jeg allierer mig med specialister på de områder, hvor det er nødvendigt og påkrævet, da jeg ved at dårlig rådgivning kan have konsekvenser!

Hos TacOut (Tactical Solutions) bliver du altid mødt af en specialist når du har brug for kvalificeret rådgivning og vejledning i forhold til både uniformsløsninger og taktisk udstyr og teknologi. Uanset om du er privat person eller repræsentant fra en større virksomhed eller offentlig myndighed, så kan du regne med, at TacOut altid vil gør sit ypperste for at imødekomme dig og din organisations behov for professionel rådgivning og sparring.

TacOut forhandler en række taktiske brands og produkter herunder det amerikanske 5.11 Tactical, OLIGHT, QuiqLight, WileyX, Tasmanian Tiger og en række mindre brands som det danske Tardigrade Tactical og amerikanske High Threat Innovations (TraumaPAK),

TacOut hjælper virksomheder, organisationer og institutioner med at udvælge, teste og implementere uniformsløsninger samt afdække behov for andet taktisk udstyr, som spænder fra breaching værktøj til bodycams.

Uanset din virksomheds størrelse, så er jeg sikker på, at vi kan hjælpe.